Vigselsamtal med PrĂ€sten, 5 dagar tills vi gifter oss đŸ’žđŸ’‹

Den 27/12 trĂ€ffade jag o Ă€lskling prĂ€sten för att gĂ„ igenom vigseln, önskemĂ„l och fĂ„ veta hur allt kommer gĂ„ till 💞 Det var sjukt nervöst, skakade och kĂ€nde pirr i hela kroppen fast det bara var jag, Ă€lskling o prĂ€sten i kyrkan. PĂ„ Lördag nĂ€r vi gifter oss kommer 31 personer sitta o kolla pĂ„ oss ocksĂ„ 😹

En utmaning för mig som har social fobi men har aldrig varit sĂ„ sĂ€ker pĂ„ nĂ„got i hela mitt liv som att jag vill leva resten av mitt liv med Mattias, som förresten kommer ta mitt efternamn sĂ„ vi kommer bli Herr och fru Pettersson 💋

Kyrkan Àr superfin, prÀsten Àr halvdansk och herregud en sÄdan lugn och harmonisk mÀnniska, hon fick mig som var svim o spyfÀrdig att kÀnna mig avslappnad, sjukt skönt! Jag Àr sÄ nervös att jag ska snubbla framme vid altaret men hon sa att isÄfall blir jag den första nÄgonsin under hennes 11 Är som prÀst..

Jag lovar att jag ocksĂ„ kommer bli det första 😼

Har fĂ„tt sjĂ€lva ”vigselordningen” utskriven med och det kĂ€nns bra. Har valt psalmer, bibelord o.s.v.

Fattar ni, om 5dagar(!) gifter vi oss, dĂ„ blir Ă€ntligen min bĂ€sta vĂ€n min make 💕

I den lilla röda stugan Ă€r lokalen dĂ€r vi kommer ha bröllopsfikat och det lilla rummet ni ser pĂ„ bilden kommer jag och min Ă€lskade stĂ„ nĂ€r vi Ă€r man och hustru o vĂ€nta innan vi gĂ„r ut och lĂ„ter vĂ„ra nĂ€ra o kĂ€ra ta emot oss 💋

Nu Ă€r nerverna pĂ„ sprĂ„ng men faan vad lycklig jag Ă€r 💞

Jan Löfgren som Ă€r skapare och kompositör av Riksreliket ska spela i kyrkan (hans lĂ„tar betyder extra mycket för mig o Mattias, dessa lĂ„tar har tagit mig igenom sĂ„Ă„ mycket innan jag flyttade hit) och underbara Marika Andersson kommer fota bröllopet. Mirela som har Mirela TĂ„rtor Karlskrona ordnar bröllopstĂ„rtan, dom Ă€r grymt duktiga allihopa och jag tvekar inte en sekund pĂ„ att bröllopet kommer bli magiskt 💞 Min makeup och styling ordnar min svĂ€gerska, nĂ€ra vĂ€n och Ă€ven tĂ€rna Jenny ❀ Kolla gĂ€rna in hennes Youtube kanal Life of Jenny!

OMG, snart Ă€r det dags âŁïžđŸ’‹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s