Sommar, Turkiet, flytt m.mđŸ„°

SĂ„ hĂ€rligt Ă€r det ute nu. Sol o varmt vĂ€der som attan. Om 2mĂ„n bĂ€r det av till Turkiet med min underbara make och vĂ„r son och dagen efter vi kommer hem Ă€r det flytt som gĂ€ller đŸ„° Har Ă€ntligen fĂ„tt lgh pĂ„ Musikgatan, omrĂ„det dĂ€r vi sagt hela tiden att vi vill bo sĂ„ sen blir det inga fler flyttar om vi inte köper nĂ„got i framtiden.

IgĂ„r var jag o fixade mina naglar hos duktiga Seven och som vanligt Ă€r jag supernöjd 🙂 Bild ser ni nedanför.

Turkiet Ă€r nĂ„got vi ser fram emot som sjutton. Det blir vĂ„ran första resa som familj och Pluttens första utlandsresa nĂ„gonsin. Han ser fram emot att flyga (till skillnad frĂ„n mig som Ă€r flygrĂ€dd) bada, utforska och ha en semester med oss ♄ Även första resan utomlands för mig o maken sen vi blev ett par om man inte rĂ€knar med Polen dĂ€r vi varit nĂ„gra gĂ„nger.

Sommar ja, har redan fÄtt en del fÀrg och mer kommer det bli. Jag Àlskar ju vÀrmen och solen. BÄde min rygg och mitt psyke mÄr mkt bÀttre av det istÀllet för regn, kyla, mörkt o dystert. Det enda jobbiga Àr att se vÄra Àlskade hundar som lider sÄ av vÀrmen.

IkvÀll blir det mys med sonen och fortsÀtta att packa, 2mÄn gÄr fort sÄ gÀller att ligga i nu sÄ man inte behöver stressa sönder sig i slutet.

Ovanför bjuder jag pĂ„ lite bilder pĂ„ vĂ„r familj đŸ„°đŸ˜đŸ˜

Puzz o kram pÄ er sÄ lÀnge, nÀsta inlÀgg kommer jag diskutera angÄende IVF.

PS; Glöm ej att följa min blogg för att fĂ„ uppdateringar sĂ„ fort jag gör ett nytt inlĂ€gg đŸŒč

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s