🛑Stalkervarning av Psykopat.🛑

AlltsĂ„ jag vet inte hur jag ska börja eller vart för Ă€r mycket som hĂ€nt de senaste dagarna. I onsdags nĂ€r maken var hemma pĂ„ lunchen sĂ„ damp det ner ett vykort i brevlĂ„dan. Ett fucking VYKORT!! Det var en typ kĂ€rleksförklaring till M med ett typ pĂ„stĂ„ende att hon o M har ett förhĂ„llande ihop. Att hon saknar hans doft i sin sĂ€ng och lĂ€ngtar tills det Ă€r dom som kan bo ihop. SĂ„ jĂ€vla uppenbart att hon ville jag skulle hitta det och flippa pĂ„ M men hon lyckades inte dĂ€r, om det nu Ă€r en hon. Jag o M har inte spenderat en enda natt ifrĂ„n varandra sen vi blev ett par sĂ„ redan dĂ€r visste jag att det var skitsnack. Sen skulle min Ă€lskade aldrig vara otrogen mot mig för den delen heller. KĂ€nner igen handstilen och vi har vĂ„ra misstankar. Men ”lilla” ”gumman” om du vill komma nĂ„gonstans fĂ„r du göra bĂ€ttre ifrĂ„n dig. Ge mig lite detaljer, nĂ„t som du kan basera din sjuka lögn pĂ„. Haha det kan du inte för du har inget!!

AlltsĂ„, en sĂ„n sjuk liten myra som den som skickat vykortet (förresten vykort?! 🙈😂) Ă€r bara patetiskt men Ă€ndĂ„ blir jag irriterad och förbannad samtidigt.

Absolut inte pĂ„ Mattias utan pĂ„ den lowlifern som inte kan stĂ„ för vem den Ă€r utan anvĂ€nder fejknamn för att försöka skapa drama. VĂ€x upp för fan och stĂ„ för vem du Ă€r o sĂ€g vad du vill. Eftersom inget hĂ€nt sĂ„ förstĂ„r jag att du gömmer dig 😂😂

Är det du som hĂ„llit pĂ„ innan med? Vet du vad det du Ă€r kallas? Stalker o psykopat! Vet du att det Ă€r olagligt med tanke pĂ„ allt du gjort?

Du vet ingenting för du Àr inget annat Àn en vidrig liten pöl pÄ marken som försöker förstöra ett lyckligt o stabilt Àktenskap. För vad?!

Nu ska JAG krypa ner i sÀngen med min make. KÀnna hans hud mot min medans jag ligger i hans famn och kysser hans lÀppar samtidigt som han smeker mig och berÀttar hur mycket han Àlskar mig och hur glad han Àr att jag Àr hans fru och han Àr min man och det gör jag dag efter dag för resten av vÄra liv.

Vem sover du med? Dina gosedjur? đŸ€­


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s