Bomullsbröllop 😍

Den 11 Januari var det min o makens bröllopsdag. 1Ă„r som gifta ❀ Vi hade en supermysig kvĂ€ll nĂ€r Älsklingen jobbat. Vi lagade rĂ€kpasta, dukade fint, tĂ€nde ljus och tog ett par glas vitt vin till maten. Plutten fick dock julmust ❀ Jag fick en bukett med superfina rosor av min Ă€lskade och en Hollister parfym som doftade sĂ„Ă„ gott 😋 😍 Älskar mina pojkar sĂ„ himla mycket.

Det var helt enkelt en supermysig och romantisk bröllopsdag med familjen och nĂ€r pojken somnat var det vuxenmys för vĂ„ran del 😋💞

Glöm ej att trycka följ o skriv in eran mailadress sĂ„ fĂ„r ni ett mail varje gĂ„ng jag gör inlĂ€gg. Smidigt va? 🙂

FortsÀtt ocksÄ att mata pÄ med frÄgor om precis vad som helst sÄ jag sen kan göra ett inlÀgg dÀr jag svarar pÄ alla frÄgor. Ni fÄr sjÀlvklart stÀlla flera frÄgor var.

En reaktion pĂ„ ”Bomullsbröllop 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s