Skytteprov och licens đŸ‘Œ

IgĂ„r efter skyttetrĂ€ningen stannade jag och maken kvar en stund och pratade med ledarna. DĂ„ blev det bestĂ€mt att jag ska börja tĂ€vla 😍 Det kommer bli sittande med gevĂ€r men Ă€ndĂ„, Ă€ntligen fĂ„r jag göra nĂ„got jag Ă€lskar. Jag tĂ€vlade i skytte nĂ€r jag var liten och har sagt sen dess att jag vill börja igen.

För nÄn mÄnad sen sa maken till mig att dom startade ny termin och vi Äkte dit o sen dess har vi kört hela familjen.

Tisdagar Àr det bÄde plutten, jag och Mattias men torsdagar och fredagar Àr det bara jag o M för dÄ har plutten handbollstrÀning.

IgĂ„r fick jag med mig provmaterialet hem sĂ„ jag ska plugga till skytteprovet sĂ„ jag fĂ„r mitt skyttekort och sen licensen och nĂ„n gĂ„ng i vĂ„r Ă€r första tĂ€vlingen đŸ„°

Jag Ă€r sĂ„Ă„ exalterad 👍

UngefÀr sÄ som ni ser pÄ bilden ser nÀstan alla mina tavlor ut sÄ bÀttre kan det bli. IgÄr sköt jag 565 av 600 sÄ Àr en bit kvar men övning ger fÀrdighet och jag lÀngtar tills trÀningen ikvÀll.

Jag kommer Ă€ven ta skyttekort för pistol men börjar med gevĂ€ret 👌

Helt seriöst. Jag Ă€r en vĂ€ldigt stressig mĂ€nniska, vĂ€ldigt orolig av mig och svĂ„rt att liksom slappna av men nĂ€r jag skjuter.. Det Ă€r liksom som att allt annat runtomkring mig försvinner och jag Ă€r heelt inne i det jag gör, sĂ„ skönt att ha den kĂ€nslan, att kĂ€nna att jag fokuserar pĂ„ nĂ„got till 💯 %

För er som kanske Àr intresserade sÄ kan jag sÀga att det Àr en billig hobby. Eller ja, allt kan ju kosta beroende pÄ hur mkt man vill lÀgga pÄ det om man vill köpa egna vapen o sÄnt men annars fÄr man lÄna vapen o sÄnt pÄ skyttekkubben. Vi betalar för ammunitionen sjÀlva; 50kr för 500 skott och i skytteföreningen dÀr vi Àr med, KA2 Skytteförening (i Karlskrona) kostar det 300kr för hela familjen i ett Är i medlemsavgift sen kostar skyttekortet och licensen utöver det om man vill tÀvla, annars behövs inte det.

SÄ jÀvla kul!!

Jag vill ju Àven börja tÀvla i pistol men med mina ryggproblem och nacken som pÄverkar min arm Àr det vÀldigt svÄrt att stÄ sÄ jag kommer fokusera mer pÄ gevÀr nu och öva upp pistolen lÀngst med vÀgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s