Familjeskytte 😍

NÀr jag gick i lÄg/mellanstadiet sÄ trÀnade o tÀvlade jag i skytte. Jag Àlskade det och var bra i det! Det jag höll pÄ med var luftgevÀr med stöd men nÀr jag blev Àldre var jag tvungen att gÄ över till stÄende med rem, vilket jag inte klarade.

Har alltid sagt att jag vill börja igen men har aldrig fÄtt tummen ur och varit osÀker pÄ om jag skulle klara det.

Idag var jag o min Ă€lskade o provade pĂ„ de, för första gĂ„ngen pĂ„ drygt 20 Ă„r sĂ„ testade jag luftskytte igen men till skillnad frĂ„n tidigare sĂ„ testade jag för första gĂ„ngen nĂ„gonsin luftpistol med tanke pĂ„ min skador, bĂ„de jag och Ă€lskling ÄLSKADE det och bestĂ€mde oss för att börja.

3ggr i veckan Àr det trÀning men frivilligt o dom tiderna man klarar, jag som vill börja tÀvla igen kommer verkligen gÄ in hÄrt för det. NÀsta trÀning Àr pÄ torsdag sen Àr det tis, tors, fre varje vecka men fredag Àr dagen innan vi gifter oss sÄ denna veckan hoppar vi den dagen.

Det roliga Àr att det Àr nÄgot hela familjen kan hÄlla pÄ med men plutten som bara Àr 11 har andra restriktioner Àn oss. Han vill dock följa med o köra nÀr han vill/kan sÄ klart han fÄr det!

Jag Àr sÄ jÀvla exalterad och glad för detta för det Àr första gÄngen pÄ lÀnge jag har ett fritidsintresse regelbundet (förutom att skriva pÄ min novellsamling) och jag behöver detta!

Bra pris (300kr för hela familjen i ett Ă„r plus skotten) och nĂ„got vi kan göra tillsammans đŸ’žâ€ïžđŸ’‹

Wish Us Good Luck đŸ˜âŁïž

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s