Kaos i Kontoret.

Ja ibland blir det så, huvudet blir totalt kaos. Ni vet att jag inte mår så bra ibland och sista dagarna har varit kaos. Tankarna skenar och jag vet typ ingenting om nånting.

Denna låten går om och om just nu och jag känner, ja jag känner, men vad? Allt just nu är på högvarv och jag bara spinner. Min kropp är inte som den ska vara och jag kan inte ens sätta mig bakom ratten o köra, det som får mig att må bra, kan inte ens träffa mina vänner när jag behöver det som mest.

Tack gode gud för min familj o mina förstående vänner, vad skulle jag göra utan dom? 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s