*Eyes To Die For, Glow Lash Volymfransar*

-»Detta inlÀgg Àr ett samarbete med Fatimas Skönhetsateljé«-

Dagen före midsommar Äkte jag till Mariestad o trÀffade tjejen som driver Fatimas Skönhetsateljé. Jag blev uppmött utanför av Fatima som var vÀldigt glad och trevlig av sig.

NĂ€r vi kom in i ateljĂ©n möttes jag av en vĂ€ldigt hemtrevlig kĂ€nsla med ett litet ”krypin vĂ€ntrum”. Vi pratade lite om vad jag önskade och sen visade F in mig i rummet dĂ€r hon gör fransar. Jag fick lĂ€gga mig pĂ„ en vĂ€ldigt mjuk och bekvĂ€m massagebĂ€dd som hon gjort ordning, hon satte pĂ„ avslappnande o rogivande musik och sĂ„ började hon med att tvĂ€tta av mina egna fransar och tejpa de nedre fransarna för att det inte ska klibba innan hon började förlĂ€ngningen.

Det tog ett bra tag att göra fransarna men efter nĂ„gra timmar (med lunchuppehĂ„ll och massa prat emellan) sĂ„ var det fĂ€rdigt och dags för mig att göra en spraytan 👌 Jag fick klĂ€ av mig till trosor, smörja in de torraste partierna pĂ„ kroppen och kliva in i ”bĂ„set” dĂ€r hon sprayar.

F berĂ€ttade o visade hela tiden hur jag skulle stĂ„ och vrida mig för att det skulle bli jĂ€mt över kroppen och det var kallt kan jag lova, riktigt kallt tyckte jag men jag Ă€r ju vĂ€ldigt frusen av mig med 😉

Efter sprayningen som var en snabbverkande rapid tan var jag klar med mina behandlingar och vĂ€ldigt nöjd med resultatet bĂ„de av spraytanen och mina volymfransar👌

Jag fick en broschyr med skötselrÄd, en helt ny fransborste i etui (ej borsten pÄ bilden) och frans-schampo med tillhörande pensel av Fatima med, underbart gulligt av henne!

F verkade vĂ€ldigt mĂ„n om sina kunder och man kĂ€nde sig hela tiden vĂ€l omhĂ€ndertagen, fick kaffe och hon var vĂ€ldigt trevlig o lĂ€tt att prata med. PĂ„ sin salong sĂ€ljer hon Ă€ven ett sminkmĂ€rke med tĂ€ckande mineralsmink som jag inte kan skriva om förrĂ€n jag provat det, men nĂ€r jag gjort det ska ni fĂ„ veta vad jag tycker om sminket med sĂ„klart och om ni inte bor i nĂ€rheten men vill köpa det efter jag prövat o skrivit om det (om det Ă€r bra sĂ„klart) sĂ„ skriv dĂ„ sĂ„ löser vi det tillsammans. En veckas garanti pĂ„ fransarna utlovas om man t.ex tappar dom, allt för kundens nöjdhet 👌😍

Jag vill verkligen rekommendera er alla att göra en bokning och gÄ till Fatimas salong som jag tidigare skrev ligger i Mariestad. Förutom fransar i singel, volym o megavolym och spraytan gör hon Àven ögonbryn bÄde vanliga 3d och skuggning ombre och eyeliner i metoden microblading kosmetisk kirurgi/permanent makeup. Ni kan boka era behandlingar genom att klicka HÀr.

Fatima Hamdi Ă€r sjĂ€lvklart utbildad, innehar certifikat och Ă€r godkĂ€nd av Miljö o HĂ€lsa👌

5 reaktioner pĂ„ ”*Eyes To Die For, Glow Lash Volymfransar*

  1. Gud vad fina fransar! Ska bli spĂ€nnande att se vad det Ă€r för smink. Kommer du pröva nĂ„got man kan anvĂ€nda Ă€ven nĂ€r man gjort fransförlĂ€ngning, typ mascara? Vore kul o fĂ„ tips om nĂ„gon bra som funkar. Ska du göra permanent eyeliner med? Har alltid velat göra det men inte vĂ„gat. Följt dig lĂ€nge pĂ„ bloggen och du verkar pröva mycket olika saker och skriver sĂ„ bra om allt sĂ„ vore roligt och veta vad du tycker om saker sĂ„ kanske jag ocksĂ„ vĂ„gar boka en tid dit du gĂ„r framöver, bor sjĂ€lv i Falköping 🙂

  2. Vill göra bĂ„de ögonbrynen och eyeliner och fransar om du tycker det Ă€r bra och kommer göra det o skriver om det sĂ„ jag fĂ„r se vad du tycker? 🙂

  3. SĂ„ fin du Ă€r. Älskar din blogg och att du skriver om produkter och gör samarbeten fast du inte Ă€r kĂ€nd. Det Ă€r mĂ„nga gĂ„nger jag köper nĂ„got du rekommenderat och provar saker som du gjort. Super nyfiken pĂ„ sminket, vad Ă€r det för mĂ€rke? Ser fram emot ett nytt inlĂ€gg!💗

  4. Du skriver bra och har bra blandning som Ă€ven jag som kille gillar. Ska bli intressant att se vad det Ă€r för smink, kanske nĂ„got man kan köpa till frugan? 👍Hon har precis gjort som du med sina ögon och pratat om nĂ„got man kan ta pĂ„ Ă€ven med förlĂ€ngning. Mascara tror jag det var? Du har aldrig funderat pĂ„ att skriva om killsaker med, kanske som din man testar?
    Mvh Jocke

  5. Älskar nĂ€r det kommer nytt inlĂ€gg frĂ„n dig dĂ„ du skriver sĂ„ Ă€rligt och har en blandad blogg. Är ocksĂ„ intresserad av att veta hur sminket Ă€r, nĂ€r ska du pröva det? Skulle du rekommendera spraytan? Hur lĂ„ng tid tog det att göra fransarna, jĂ€ttefint! Har du prövat att sminka fransarna? Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s