**NEW IN FROM KAPPAHL**

För flera år sen köptr jag min lila halterneck bikini överdel med breda band som jag använder såfort jag är i vatten. Har letat efter liknande överdel (med breda band) läänge och idag när jag var på stan hittade jag det 👌😆

Gick bara in på Kappahl för jag skulle gå igenom affären inne på commerce och till bilen och då såg jag dom. Prövade en och den satt bra, så bra som det kan sitta på en kropp som min.

Slutade med att jag köpte en svart och en petrolfärgad och jag är så himla nöjd och glad!

Visst är dom snygga? 😘😍

2 reaktioner på ”**NEW IN FROM KAPPAHL**

  1. Har en liknande och fullständigt ääälskar min (har en svart). Och just med breda band har jag upplevt, har varit svårt att hitta, ett måste när bysten behöver stöd och smala band inte funkar då de skär in.
    Men nu blev jag ju kär i den petrolfärgade, den färgen är ju bara sååå fin…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s