Falbygdens Ost.

När jag ändå var i Falköping idag så tänkte jag att jag snabbt skulle passa på att springa in på osterian. Jag har inte varit där på ca 10år och fick för mig att det var pyttelitet med litet utbud och sa till A;

-Det går snabbt så jag hinner innan mötet om 20min.

Väl därinne insåg jag att det där snabbt kan jag ju glömma. Jag hann inte ens titta på en bråkdel av de som fanns men kom iallafall därifrån med 3 olika ostar och en svartakörsbärs marmelad. Bara att inse att jag måste dit igen ihop med maken i lugn o ro så vi kan titta tillsammans vad vi vill ha.

För dessa fyra saker gav jag 208kr så kan ju inte påstå att det är dyrt.

Överallt i butiken finns ost uppskuret och olika sorters kex som man bara kan gå o provsmaka så för mig som älskar ost är det verkligen himmelsriket 😇😇

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s