Spelhelg och ny kontaktperson i mitt liv.

I lördags var grannen Josefine hĂ€r sĂ„ vi kĂ€kade tacogratĂ€ng, spelade Mario Party 8 pĂ„ wii och drack lite vin. TyvĂ€rr fick jag huvudvĂ€rken frĂ„n helvetet sĂ„ kunde inte ta mer Ă€n ett glas vin men vi hade det supertrevligt iallafall 🙂 IgĂ„r hade jag en dag som inte var jĂ€ttebra, huvudvĂ€rken satt fortfarande i, jag hade vĂ€rk i hela kroppen och sĂ„fort jag stĂ€llde mug upp blev jag yr.

Blev av med vÀrken tillslut pÄ kvÀllen dÄ jag var tvungen att ta en vÀrktablett trots att klockan var rÀtt mycket, det resulterade sÄklart i att jag i vanlig ordning inte kunde sova sÄ istÀllet har jag dygnat. Jaja, jag blev iallafall av med vÀrken. Idag började jag dagen med havregrynsgröt till frukost och har fixat lite med datorn sen typ 1 igÄr kvÀll.

Runt halv 11 bar det av upp mot gymmet och en ny trÀningsvecka. Cyklade 1mil o körde 12*3rep mage, 12*3rep latsdrag, 12*3rep triceps och 12*3rep mage sen snurrade det till i skallen rÀtt rejÀlt sÄ var dags att avsluta. EfterÄt Äkte jag o Alex o solade pÄ Meddo, underbart skönt!

Till lunch Ät jag en omelett med svamp o lök och snart kommer en kille som heter Carl hit för vÄrat första möte. Han ska vara min nya kontaktperson nu nÀr jag fÄtt hemstöd beviljat igen i 6mÄnader till en början. Jag hoppas verkligen att han Àr bra och att jag kan fÄ en sÄn kontakt med honom som jag hade med Markus som var min kontaktperson i mÄnga Är nÀr jag hade hemstöd.

MÄste dra han ringde precis pÄ dörren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s