Allting blir nog bra tillslut.

Nu gick precis Carl, killen som jag skrev skulle vara min nya kontaktperson numera. Det kÀndes bra att prata med han och han var vÀldigt trevlig. Det kanske var lite stelt men va faan det var ju första gÄngen vi trÀffade varandra sÄ tycker inte det Àr sÀrskilt konstigt.

Jag tror inte han Àr jÀttegammal men det Àr svÄrt det dÀr med Äldern tycker jag. Han Àr iallafall till hundra procent Àldre Àn mig men jag struntar faktiskt i det. SÄ lÀnge han gör sitt jobb som han ska sÄ har Äldern ingen betydelse för mig oavsett om han Àr yngre eller Àldre.

Nu Àr det bestÀmt att vi ska trÀffas pÄ mÄndagar klockan 11.30 framöver i 3 av 4 mÄndagar, en mÄndag Àr han ledig sÄ den veckan kommer vi nog trÀffas en tisdag men vi ska kolla mer pÄ det och göra ett schema nÀr vi ses pÄ mÄndag.

Nu har jag precis satt pĂ„ ugnen och vĂ€ntar pĂ„ att den ska bli varm sĂ„ jag kan slĂ€nga in nuggetsen sen ska bara riset sĂ€ttas pĂ„ i riskokaren sĂ„ Ă€r middagen pĂ„ gĂ„ng sĂ„ vi kan Ă€ta nĂ€r min Ă€lskade man kommer hem frĂ„n jobbet 💗💗

Förresten gott folk, om ni inte har en riskokare i erat hem, skaffa en! Det mÄste ju vara en av de bÀsta uppfinningarna ever! Bara att mÀta upp ris o vatten och sÀtta pÄ och sen lÀgga sig i soffan, stÀda eller till o med Äka till affÀren och handla o nÀr man kommer hem Àr riset klart och stÄr pÄ varmhÄllning. Helt amazing och jag rekommenderar det verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s