Sahlgrenska med utredning. Finspång, kalas och annat händer i April.👍

Har varit sådär dålig på att blogg igen men jag ska ju blogga mer för min egen skull och haft fullt upp ett tag. Min älskade brorsson Neo var här en vecka under påsken och vi har haft såå mysigt. Äventyrsbadet med Ninni och Nova som slutade med donken, äggmålning med dom en dag, massa mysdagar, äggjakt efter karta som maken målade upp åt han, påskmiddag och Stellas lekland en dag, den dagen han åkte hem 😦 Som vanligt var det lika jobbigt som vanligt när han åkte hem och jag saknar honom såå mkt precis varje dag, min älskade stora prins 💗

I måndags började gymveckan på allvar igen 4dagar i veckan ihop med Alex och sen har veckan flytit på. Spelkväll med Jimmie o Jenny en dag och sen solarie en dag. Idag var vi o fikade på Waynes coffe o sen varit på apoteket och hämtat ut ett paket på coop med spelet Ticket to ride rails and sails som vi köpt och sen har vi legat o pratat i fleera timmar och även kollat på SOA i 7 timmar och ätit pizza (det lilla jag får i mig) o bara slappat o myst.

På tisdag är det dags för Göteborg o Sahlgrenska igen och utredningen med psykolog och kurator så då går den dagen. På lördagen ska jag ha vinkväll med svägerskan och en riktigt mysig tjejkväll.

20April tandläkaren. Mindre roligt men eftersom jag blivit beviljad nödvändig tandvård så det kostar typ inget oavsett vad jag gör o det är underbart!

26 åker jag, Jenny och Julian upp till frugan o hennes böna tills fredag när hon åker med oss tillbaka. Lördagen typ ”kalas” med familj och släkt och på Valborgsmässoafton fyller jag 35år och då ska vi fira ett litet gäng kompisar här hemma 👌 Tror det kommer bli en härlig månad, iallafall om jag får som jag vill haha.

Nu ska jag försöka sova vilket jag inte lyckats med än men måste få några timmar då vi får besök av Josefin på kvällen o ska äta middag som blir tacogratäng med sallad och sen ska vi dricka lite och kanske spela något spel eller så, ska bli mysigt men innebär att jag behöver sömn för att vara pigg imorrn haha.

En snabb fråga; Vill gärna veta vad ni vill läsa om så snälla mata på med kommentarer med förslag så blir det lättare för mig, pleease 👍😇

Har sista dagarna känt mig lite ledsen och nere när det kommer till familj o sånt å då menar jag inte med min umderbara make utan annat. Sårad o besviken att det oftast är jag som får ta initiativet till kontakt både via medier/sms och till att träffas i verkliga livet och dessutom till att många gånger få ta ”ansvar” för saker som jag inte har något alls med att göra och det sårar mig och får mig att inte alls må bra, ska jag behöva bryts med allt och alla för att slippa sånt här? Tacksam för de jag har som verkligen är riktiga vänner o ni vet vilka ni är 💗

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt/morgon på er och fortsätta och följa min blogg o lägga som favorit för att aldrig missa ett inlägg 🙂

Godnatt snyggingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s