När spillror blir till bitar.

Känns lite bättre nu. Pratat med flera stycken som genomgått ivf som berättat att de gått igenom precis samma saker, att det är standard, så jag försöker andas ut och hoppas på att så är fallet.

Men frågan kvarstår, varför var det ingen som informerade oss om det när vi var därnere? Att detta skulle vara nästa steg? Då hade jag inte behövt oroa mig från allra första början eftersom jag varit inställd på det hela tiden.

Nu kom det som en chock istället vilket rör till det i huvudet på mig och får tankarna att bara sväva omkring.

Vår allra högsta önskan är att få barn. Vi kan inte få det naturligt pga att mina äggledare är borttagna och måste gå denna vägen. Det finns så många par som skaffar barn hit och dit som egentligen verkligen inte ska ha barn. Som inte kan ta hand om dom, struntar i sina barn, super o gud vet vad men de får ändå behålla sina barn för dom har gått ”rätt” väg och inte kan bli tvingade till abort.

Ska man verkligen ev behöva straffas för att man måste gå genom en ivf och har haft ett tufft liv innan? Jag VET att vi kommer bli underbara föräldrar, tvekar inte en sekund på våran förmåga att ta hand om ett barn o orka, vilja och kunna ge vårat barn vår fulla uppmärksamhet o kärlek.

Ja jag är bipolär men jag fick min diagnos när jag var 17år, alltså 18år sedan (!) Jag vet precis hur jag ska hantera mig själv och vad jag behöver/inte behöver när jag inte mår bra men de senaste åren har jag klättrat uppåt men gång på gång slagits ned pga hemska upplevelser på vägen.

Men jag är ju här eller hur? Jag lever, skadar inte mig själv och har en fruktansvärd insikt i min sjukdomsbild, det borde man ha efter så många år.

Frågar man folk runtomkring som inte känner oss, som inte vet min bakgrund, så finns det ingen som skulle kunna säga att jag är ”sjuk” det vet jag för jag är precis som DIG och DIG som läser detta precis just nu.

Jag är en människa med känslor och en enorm saknad efter att få skaffa barn ihop med min älskade man. Mannen jag levt över 10år ihop med och som jag kommer leva resten av mitt liv med också.

Vi klarar detta också precis som vi gjort med allt annat.

Ingen ska få förstöra våran största dröm, det vi kämpar o lever för varje dag, att få vårat kärleksbarn 💗💗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s