Tattoo 👌👍

Idag har jag varit o tatuerat mig hos Björndahl och som vanligt är jag mkt nöjd. Det blev att jag körde rosor från min dödskalle på ovansida bröst. Blev inte riktigt klara för jag orkade faktislt inte fylla i den andra blomman då denna plats på kroppen var en av de jag upplevt som mest smärtsamma men här kommer bild iallafall.

Jag gillar det skarpt och när den andra rosen blivit ifylld så kommer det se perfekt ut helt enkelt 👌👍

Imorgon vid 11 kommer min brorsson Julian hit några timmar så hans föräldrar får passa på o ha lite ledigt 🙂 Innan bokhandeln stänger kl 4 ska vi förbi där o lämna in en bok så jag får tillbaka pengarna och sen ska jag (Vi beroende på älsklings rygg) åka o lämna lillplutten, äta middag hos lillebror o Jenny och sen spela Ticket to ride 🙂 Kommer bli en riktigt mysig lördag 🙂

Söndag tvätt o städdag, det säger väl allt 😂 Inte kul men ett nödvändigt ont och skönt när det är gjort o luktar rent o fräscht i lägenheten 🙂

Till middag idag blev det hemmagjord potatisgratäng me massa vitlök och fläskytterfile till o det var riktigt gott 🙂

Nu blir det lite pill med datorn ett tag och sen en fortsatt lugn o mysig kväll med familjen 💗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s