Delvis Raderad Blogg.

Som ni ser har jag nu raderat de mesta på min blogg.. ligger kvar några inlägg för att ni ska få en uppfattning om min sjukdomsbild och några av de största anledningarna till att jag mår som jag gör ibland. Kommer nu försöka fokusera mer på nuet och framtiden.

Jag har ju själv märkt att ju mer jag ältar det förflutna destu sämre mår jag så ska försöka blicka framåt.

Tills jag uppgraderat bloggen kommer det mestadels bara komma upp bilder när det är *New In* som gäller där jag visar upp mina nya o senaste shoppingfynd o skriver om dom. Sen när bloggen är uppgraderad så kommer det flyta på med mkt mer bilder igen.

Fast en o annan extrabild får ni nog räkna med ändå, älskar ju att dela med mig av mina bilder 💗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s