Vill ni ha hjälp med olika kontakter?

Jag har många bra egenskaper och kan en hel del men det jag är mest stolt över och som jag faktiskt får väldigt mycket beröm för är mitt sätt att formulera mig via text. Då menar jag inte bara bloggen utan jag kan verkligen formulera mig i kontakter med myndigheter t.ex;

Försäkringskassan,egenremisser, mail eller brev till olika ställen, födelsedagstexter, dopdikter, olika ansökningar, överklagningar, personliga brev, texter/dikter till bröllop m.m är några saker jag fått hjälpa till med.

Det handlar många gånger även om att människor vill att jag ska skriva en dikt och sen handskriva den i ett kort till exempel eller i en inbjudan eller liknande då jag även har väldigt fin handstil. Se nedan så kan ni avgöra själva 😊 Ni får ursäkta att texten är lite snett skrivet.

Om ni är intresserade så skicka iväg ett mail till mig för prisförfrågan då pris varierar beroende på vad ni vill ha.

Vill ni t.ex ha en dikt handskriven på ett kort blir det dyrare är bara en dikt skriven o skickad till er. Även större projekt som överklagningar eller liknande kostar lite mer. Mycket handlar om hur lång text det ska vara o liknande.

Mailadressen är; Lindapettersson83@hotmail.com

Jag svarar alla som är seriösa för det är jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s